“Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız cehaletin bedelini hesaplayın” demiş Socrates. Tam bir kurtlar sofrası olan finansal piyasalarda işlem yapmadan önce kendine yatırım yapmak seni cehaletin bedelini ödemekten koruyacaktır. Bu yazıda hazırladığım “Ezberleme, Anla” Price Action Eğitimi hakkında bilgi vermek, aklındaki olası soruları yanıtlamak istiyorum.

Ben kimim ve bu eğitim neden var?

Adım Gökhan, 39 yaşındayım, makina mühendisiyim, işletme yüksek lisan mezunuyum. Finansal piyasalara merakım 2018 yılında başladığından beri öğrenmeye, özellikle de yabancı kaynaklardan faydalanmaya devam ediyorum. Çünkü kaliteli bilgiye ulaşmanın ve trader/yatırımcı olma yolunda öğrenme sürecinin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Öğrenme merakım ve çalışma azmim sayesinde doğru bilgiye ulaştım ve piyasalarda artık büyük bir güvenle işlem yapabiliyorum. 2020 yılında şu an okumakta olduğun blogu açtım ve bildiklerimi, tecrübelerimi paylaşmaya başladım. O ilk günden bu yana 100’ün üzerinde teknik analiz, psikoloji, disiplin ve analiz yazıları paylaştım.

2021’de birebir teknik analiz eğitimleri vermeye başladım. Bu eğitimler sırasında anladım ki öğrencilerimin çoğu bir şekilde bir takım bilgilere ulaşmışlar ama bu bilgiler çoğunlukla ezberden oluşuyor ve piyasanın gerçek işleyişiyle ilgisizler. İyi olan şu ki bu eğitimler sırasında bir çok kişinin piysaya bakışını değiştirmeyi başardım ve başarılı birer trader ve yatırımcı olma yolunda onlara yardım ettim.

Ne var ki birebir eğitimler kişiye özel olmakla birlikte hem çok zaman alıyordu, hem maliyeti yüksekti. Bu nedenle video formatına geçerek doğru bilgiyi seninle ulaştırmayı hedefliyorum.

İşte şimdi öğrenme yolunun sonundaki kapının önünde duruyorsun. Bu kapıdan içeri girip piyasanın nasıl işlediğini öğrenmek, başarılı bir trader olmak ve harika bir topluluğun parçası olmak için okumaya devam et lütfen. Yazının sonunda senden önce bu kapıdan girenlerin yorumlarını bulacaksın.

Borsadan Kazanan Adam Eğitim Mi Verir?

Evet verir. Dünyanın en başarılı ve en zengin insanlarını araştırırsanız hiçbirinin tek bir gelir kaynağı ile yaşamadıklarını, birden fazla gelir kaynağına (multiple income stream) sahip olduklarını görürsünüz. En iyi traderlar kurdukları trader okullarında eğitimler verirler. Birisi başaracak ve başkasına öğretecek ki insanlık ilerlesin. Artık bu dar dünya görüşünü bir kenara bırakalım.

Eğitim İçeriğinde Neler Var?

Eğitimin odak noktası fiyat. Yani araya bir indikatör vesaire koymadan çıplak fiyat hareketini yorumlamayı öğretiyorum. Price Action temellerinden başlayarak, piyasa yönü, piyasa yapısı, zaman dilimleri, işlem zamanlaması gibi konuları öğretiyorum. Öğrencinin odağını bozmadan, kısa videolar halinde bol örnekli bir yapı tasarladım. En etkili öğrenme sürecini göz önünde bulundurdum. Benimsediğim ve öğrettiğim trade tarzı “Trend Pullback” yani trendlere en doğru yerde dahil olup trendden maksimum verimi almaktır. Haftalık Bültenler analiz ve trade tarzım için en doğru referanstır.

Diğer Price Action Eğitimlerinden Ne Farkı Var?

Ben de bir zamanlar öğrenci olduğum için bir öğrencinin neye ihtiyacı var çok iyi biliyorum. İşleri zorlaştırmadan, karışık bir jargon öğretmeden, büyük oyuncuların piyasayı nasıl gördüğünü anlatıyorum. OB, imbalance, BOS, FVG gibi terimlere gerek duymadan fiyat hareketinin sebepleriyle tertemiz price action mantığıyla öğretiyorum. Piyasaya alıcı ve satıcının gözünden bakarak yorum getiriyorum. Videolar kısa ve nokta atışıdır, her piyasadan örnekler içerir.

Eğitim sonunda sadece price action öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda bir “Edge” yani avantaj sağlayan bir trade yöntemi edinmiş olacaksınız. Piyasadaki çoğu eğitimde size bazı kuralları ezberletir sonra o bilgilerle ne yapacağını bilmez şekilde kendi başınıza kalırsınız. Bu eğitimde net bir şekilde bir trade tarzı öğreneceksiniz. Anlaşılmayan bir konu olursa bonus videolar ile destekleyeceğim. Öğrencileri bir araya getirecek bir iletişim platformu oluşturdum. Bu platformda videolarla ilgili soru cevaplar ve örnek paylaşımları olacak. Bir anlamda yaşayan, gelişen, canlı bir eğitim seti olacak.

Eğitim Kimler İçin Uygun?

İster yeni başlayan olsun, ister tecrübeli olsun, Borsa, Forex, Kripto, Emtia, Vadeli işlemler piyasasında trade etmek isteyen Swing Traderlar ve Day Traderlar için uygundur. Scalping için uygun değildir.

Videoları Nasıl İzleyeceğiz?

Videolar Youtube’da HD şekilde kayıtlı. Yalnızca eğitime kayıt yaptıranlara erişim vereceğim. Youtube’da oturum açtığınız bir hesabınızın olması yeterli. Videolara erişim süresi sınırsız. 30’dan fazla video, 4 saatten fazla kayıt süresi var.

Eğitim Fiyatı Nedir?

Eğitim fiyatı 2500 TL. Başlangıç olarak fiyatı çok makul tuttum. Piyasada saatlerce formasyon, indikatör anlatılarak kafa ütülenen eğitimlerin fiyatına göre çok da uygun bir fiyat.

Nasıl Kayıt Olacağız?

Twitter‘dan DM veya mail yoluyla bana ulaşmanız yeterli. Videolara erişim hemen verilecektir.

Eğitimden örnek bir video:

Eğitim Müfredatı

Videolara erişim aldığınızda aşağıdaki gibi oynatma listeleri göreceksiniz:

Discord Kanalında Soru-Cevap İmkanı ve Örneklerle Destek

Discord Kanalı

Sonraki Aşamada Neler Var?

Bu eğitimi tamamladıktan sonra “İleri Seviye Price Action” eğitimine katılmaya hak kazanıyorsun. İleri seviye eğitimde daha çok day trading kapsamına giren aynı zamanda swing trading için maksimum ödül/risk oranını hedefleyen ileri seviye bilgiler ve konseptler paylaşıyorum. Detaylı bilgiyi aşağıdaki yazıda bulabilirsin.

Öğrencilerim Eğitim Hakkında Ne Diyor?

Eğer sen de içine sinecek bir eğitim arıyorsan, sonunda onu buldun. Bu eğitim sana çok farklı kapılar açacak, piyasalara çok farklı bir bakış açısı kazandıracak. Hazırsan gel, biz bayağı ilerledik 🙂

“Price Action Eğitimi Hakkında” için 8 yanıt

  1. Merhaba Eğitim seti toplam kaç video dan oluşacak detaylı bir içerik listesi yayınlamanız mümkün mü?

    1. Merhaba, şimdilik 31 adet video, süre 4 saatten fazla. Zamanla bonus videolar yükleyeceğim. İçerikle ilgili örnekleri yazının altına ekledim.

  2. […] Price Action Eğitimi Hakkında […]

  3. […] dirençtir. Piyasa yapısını belirlemek teknik analizin en önemli bileşenidir. Bu yüzden Ezberleme, Anla Eğitiminde piyasa yapısı konusuna gereken önemi […]

  4. […] Price Action Eğitimi Hakkında […]

  5. […] Price Action Eğitimi Hakkında […]

  6. […] Price Action Eğitimi Hakkında […]

Bir Cevap Yazın

Trending

Pratik Teknik Analiz sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et